Nože na maso
Nůž Hikari nabízí prémiiJaponské noženavrženo pro každý krok zpracování masa. Začněte ssekáčky na nožepro sekání kosti, pak přejděte křeznické nožepro krájení velkých kusů masa. Pro přesné ořezávání a filetování použijte našivykosťovací nože, vše vyrobeno pro výjimečnou ostrost a kontrolu. Tytoprofesionální nožezajišťují bezproblémový výkon jak pro kuchaře, tak pro domácí kuchaře.
Filtry
Filtry
30 produktů
Honesuki / Nůž na vykostění – vysoce uhlíková nerezová ocel, ergonomická rukojeť z růžového dřeva pro odstraňování kostí
Prodejní cena179,99 lei
Běžná cena254,99 lei
Prémiový vykosťovací nůž, Hikari – filetovací nůž na maso a ryby, damašková ocel a rukojeť z pakkawoodu, Honesuki
Prodejní cena349,99 lei
Běžná cena459,99 lei
Profesionální vykosťovací nůž, Hikari – filetovací a krájecí nůž na maso a ryby, čepel z damaškové oceli, Honesuki
Prodejní cena334,99 lei
Běžná cena409,99 lei
Rukojeť Bunka z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku, zaoblená, palisandr, 18 cm
Prodejní cena244,99 lei
Běžná cena329,99 lei
Řeznický nůž Hikari – čepel z uhlíkové oceli s rukojetí z palisandru pro přesné zpracování masa
Prodejní cena194,99 lei
Běžná cena279,99 lei
Profesionální steakový nůž, Hikari – VG-10 damašková ocel, rukojeť z ořechového dřeva, ideální pro krájení masa a grilování.
Prodejní cena304,99 lei
Běžná cena394,99 lei
Vysoce odolný sekáček Hikari – uhlíková nerezová ocel, rukojeť z palisandru – pro sekání a řezání tvrdých surovin
Prodejní cena244,99 lei
Běžná cena329,99 lei
Prémiový sekáček, Hikari – čepel Damascus VG -10, rukojeť z uhlíkových vláken, odolný nůž na sekání a krájení
Prodejní cena599,99 lei
Běžná cena699,99 lei
Prémiový steakový nůž – damašková ocel VG-10 Core, kuchyňský nůž ideální na krájení pečeně a grilování
Prodejní cena319,99 lei
Běžná cena339,99 lei
Rukojeť Bunka z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku a palisandru, nepravidelná, 18 cm
Prodejní cena244,99 lei
Běžná cena329,99 lei
Profesionální filetovací nůž, Hikari – čepel z nerezové oceli 440C s titanovým povlakem, rukojeť G10 pro filetování ryb a vykosťování masa
Prodejní cena249,99 lei
Běžná cena349,99 lei
Vysoce výkonný steakový nůž – damašková ocel, ergonomická rukojeť, ideální pro krájení a porcování masa, Hikari
Prodejní cena319,99 lei
Běžná cena349,99 lei
Porážkový nůž – damaškový ocelový nůž s ebenovou rukojetí na zpracování masa, vykosťování a ořezávání
Prodejní cena594,99 lei
Běžná cena694,99 lei
Ručně kovaná nerezová ocel, rukojeť z wenge dřeva Cleaver 16,5 cm
Prodejní cena229,49 lei
Běžná cena299,99 lei
Rukojeť Slaugther VG-10 Kurouchi s tepaným damaškovým ebenem 25 cm
Prodejní cena554,99 lei
Běžná cena689,99 lei
Rukojeť z palisandru z vysoce uhlíkové nerezové oceli řezníka 18 cm
Prodejní cena234,99 lei
Běžná cena289,99 lei
Rukojeť z damaškové uhlíkové fólie Slaugther VG-10, 25 cm
Prodejní cena609,99 lei
Běžná cena729,99 lei
Profesionální kuchyňský nůž Hikari – čepel z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku 440C s titanovým povlakem, rukojeť G10 na krájení masa a chleba
Prodejní cena359,99 lei
Běžná cena489,99 lei
Profesionální steakový nůž Hikari – čepel z uhlíkové nerezové oceli s titanovým povlakem, rukojeť G10 pro perfektní krájení steaku
Prodejní cena244,99 lei
Běžná cena334,99 lei
Steakový nůž, Hikari – Přesné řezání na grilování a maso s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva
Prodejní cena314,99 lei
Běžná cena399,99 lei
Vykosťovací nůž Hikari – Přesné filetování ryb a masa s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva
Prodejní cena324,99 lei
Běžná cena404,99 lei
Řeznický nůž, Hikari – čepel z damaškové oceli pro snadné krájení masa a tuku, rukojeť z olivového dřeva
Prodejní cena569,99 lei
Běžná cena689,99 lei
Porážkový nůž Hikari – profesionální řeznický nůž na maso, tuk a šlachy, damašková čepel, rukojeť z olivového dřeva
Prodejní cena559,99 lei
Běžná cena679,99 lei
Sekáček, nůž Hikari - damašková čepel VG10, odolný pro profesionální přípravu s rukojetí z olivového dřeva
Prodejní cena584,99 lei
Běžná cena699,99 lei