
Vykosťovací nože
Profesionální vykosťovací nožejsou nezbytné propřesné odstraňování kostíz masa, drůbeže a ryb. Obsahujeostrá jako břitva, úzká čepel, zajišťujísnadné vykostění, ořezávání a filetováníUrčeno promaximální přesnost, hladce kloužou skrzvazy a pojivová tkáňTen/Ta/Tonejlepší volbaprokuchaři, řezníci a domácí kuchaři, doručováníčisté a efektivní řezypokaždé.Vykosťovací nožejsou určeny k prácikolem kostí, neprořezává je.
Filtry
Filtry
5 produktů
Honesuki / Nůž na vykostění – vysoce uhlíková nerezová ocel, ergonomická rukojeť z růžového dřeva pro odstraňování kostí
Prodejní cena179,99 lei
Běžná cena254,99 lei
Prémiový vykosťovací nůž, Hikari – filetovací nůž na maso a ryby, damašková ocel a rukojeť z pakkawoodu, Honesuki
Prodejní cena349,99 lei
Běžná cena459,99 lei
Profesionální vykosťovací nůž, Hikari – filetovací a krájecí nůž na maso a ryby, čepel z damaškové oceli, Honesuki
Prodejní cena334,99 lei
Běžná cena409,99 lei
Profesionální filetovací nůž, Hikari – čepel z nerezové oceli 440C s titanovým povlakem, rukojeť G10 pro filetování ryb a vykosťování masa
Prodejní cena249,99 lei
Běžná cena349,99 lei
Vykosťovací nůž Hikari – Přesné filetování ryb a masa s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva
Prodejní cena324,99 lei
Běžná cena404,99 lei