Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]

Ten/Ta/ToSujihiki („Kráječ masa“)aJanagiba („čepel z vrbového listu“)jsou prémiové japonské nože ideální prosushi, sashimi a přesné krájení masaJejichdlouhé, úzké čepeleumožňují snadné a ultratenké řezysyrové mořské plody, hovězí a krůtí masoTen/Ta/Toprodloužená délka čepeleumožňujedlouhé, jednotlivé tahy, čímž se zabrání trhání a sníží odpor pro čisté a přesné řezy. Vyrobeno zvysoce kvalitní ocel, nabízejívýjimečná ostrost, trvanlivost a odolnost proti korozi, ideální pro kuchaře a milovníky sushi.

Filtry

Filtry
Seřadit podle:

3 produktů

Vyprodáno
Sujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - HikariSujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - Hikari
Ušetřete 85,00 lei
Hikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - HikariHikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - Hikari
Ušetřete 70,00 lei
Hikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - HikariHikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - Hikari