![Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]](http://hikariknife.cz/cdn/shop/collections/fish.jpg?v=1717845036&width=900)
Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]
Ten/Ta/ToSujihiki („Kráječ masa“)aJanagiba („čepel z vrbového listu“)jsou prémiové japonské nože ideální prosushi, sashimi a přesné krájení masaJejichdlouhé, úzké čepeleumožňují snadné a ultratenké řezysyrové mořské plody, hovězí a krůtí masoTen/Ta/Toprodloužená délka čepeleumožňujedlouhé, jednotlivé tahy, čímž se zabrání trhání a sníží odpor pro čisté a přesné řezy. Vyrobeno zvysoce kvalitní ocel, nabízejívýjimečná ostrost, trvanlivost a odolnost proti korozi, ideální pro kuchaře a milovníky sushi.
Filtry
Filtry
3 produktů
Sujihiki / filetovací nůž na maso, sushi a sashimi – japonský styl, čepel z nerezové oceli a rukojeť z olivového dřeva
Prodejní cena349,99 lei
Běžná cena444,99 lei
Hikari Yanagiba – Damaškový nůž na sushi s rukojetí Belle Pakkawood, příprava syrového masa
Prodejní cena614,99 lei
Běžná cena699,99 lei
Nůž Hikari Sujihiki – damašková čepel, rukojeť z pakkawoodu, na krájení a porcování masa a ryb
Prodejní cena629,99 lei
Běžná cena699,99 lei