Nože na maso
Nože na maso
Nůž Hikari nabízí prémiiJaponské noženavrženo pro každý krok zpracování masa. Začněte ssekáčky na nožepro sekání kosti, pak přejděte křeznické nožepro krájení velkých kusů masa. Pro přesné ořezávání a filetování použijte našivykosťovací nože, vše vyrobeno pro výjimečnou ostrost a kontrolu. Tytoprofesionální nožezajišťují bezproblémový výkon jak pro kuchaře, tak pro domácí kuchaře.
Filtry
Filtry
30 produktů
Honesuki / Nůž na vykostění – vysoce uhlíková nerezová ocel, ergonomická rukojeť z růžového dřeva pro odstraňování kostí
Prodejní cena164,93 lei
Běžná cena254,99 lei
Prémiový vykosťovací nůž, Hikari – filetovací nůž na maso a ryby, damašková ocel a rukojeť z pakkawoodu, Honesuki
Prodejní cena323,91 lei
Běžná cena459,99 lei
Profesionální vykosťovací nůž, Hikari – filetovací a krájecí nůž na maso a ryby, čepel z damaškové oceli, Honesuki
Prodejní cena321,99 lei
Běžná cena409,99 lei
Řeznický nůž Hikari – čepel z uhlíkové oceli s rukojetí z palisandru pro přesné zpracování masa
Prodejní cena154,99 lei
Běžná cena339,99 lei
Rukojeť Bunka z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku, zaoblená, palisandr, 18 cm
Prodejní cena227,97 lei
Běžná cena329,99 lei
Profesionální filetovací nůž, Hikari – čepel z nerezové oceli 440C s titanovým povlakem, rukojeť G10 pro filetování ryb a vykosťování masa
Prodejní cena229,97 lei
Běžná cena349,99 lei
Vysoce odolný sekáček Hikari – uhlíková nerezová ocel, rukojeť z palisandru – pro sekání a řezání tvrdých surovin
Prodejní cena227,97 lei
Běžná cena329,99 lei
Profesionální steakový nůž, Hikari – VG-10 damašková ocel, rukojeť z ořechového dřeva, ideální pro krájení masa a grilování.
Prodejní cena291,99 lei
Běžná cena394,99 lei
Rukojeť Bunka z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku a palisandru, nepravidelná, 18 cm
Prodejní cena227,97 lei
Běžná cena329,99 lei
Prémiový sekáček, Hikari – čepel Damascus VG -10, rukojeť z uhlíkových vláken, odolný nůž na sekání a krájení
Prodejní cena551,93 lei
Běžná cena699,99 lei
Prémiový steakový nůž – damašková ocel VG-10 Core, kuchyňský nůž ideální na krájení pečeně a grilování
Prodejní cena303,93 lei
Běžná cena339,99 lei
Vysoce výkonný steakový nůž – damašková ocel, ergonomická rukojeť, ideální pro krájení a porcování masa, Hikari
Prodejní cena298,97 lei
Běžná cena349,99 lei
Ručně kovaná nerezová ocel, rukojeť z wenge dřeva Cleaver 16,5 cm
Prodejní cena139,49 lei
Běžná cena349,99 lei
Rukojeť z palisandru z vysoce uhlíkové nerezové oceli řezníka 18 cm
Prodejní cena213,99 lei
Běžná cena289,99 lei
Porážkový nůž – damaškový ocelový nůž s ebenovou rukojetí na zpracování masa, vykosťování a ořezávání
Prodejní cena549,77 lei
Běžná cena694,99 lei
Steakový nůž, Hikari – Přesné řezání na grilování a maso s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva
Prodejní cena299,93 lei
Běžná cena399,99 lei
Vykosťovací nůž Hikari – Přesné filetování ryb a masa s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva
Prodejní cena311,75 lei
Běžná cena404,99 lei
Rukojeť z damaškové uhlíkové fólie Slaugther VG-10, 25 cm
Prodejní cena553,57 lei
Běžná cena729,99 lei
Bunka, nůž Hikari - VG-10 Kurouchi s kladívkovou rukojetí z damaškového ořechu Premium, 19 cm
Prodejní cena523,37 lei
Běžná cena649,99 lei
Rukojeť Slaugther VG-10 Kurouchi s tepaným damaškovým ebenem 25 cm
Prodejní cena521,99 lei
Běžná cena689,99 lei
Rukojeť z damaškové uhlíkové fólie Butcher VG-10 z pryskyřice 23 cm
Prodejní cena557,97 lei
Běžná cena689,99 lei
Rukojeť z damaškového ořechu Premium od Butcher VG-10 Kurouchi s kladivem 23 cm
Prodejní cena453,93 lei
Běžná cena589,99 lei
Profesionální kuchyňský nůž Hikari – čepel z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku 440C s titanovým povlakem, rukojeť G10 na krájení masa a chleba
Prodejní cena331,97 lei
Běžná cena489,99 lei
Profesionální steakový nůž Hikari – čepel z uhlíkové nerezové oceli s titanovým povlakem, rukojeť G10 pro perfektní krájení steaku
Prodejní cena224,73 lei
Běžná cena334,99 lei


















































