
Sujihiki / Yanagiba [Sašimi]
Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]
Ten/Ta/ToSujihiki („Kráječ masa“)aJanagiba („čepel z vrbového listu“)jsou prémiové japonské nože ideální prosushi, sashimi a přesné krájení masaJejichdlouhé, úzké čepeleumožňují snadné a ultratenké řezysyrové mořské plody, hovězí a krůtí masoTen/Ta/Toprodloužená délka čepeleumožňujedlouhé, jednotlivé tahy, čímž se zabrání trhání a sníží odpor pro čisté a přesné řezy. Vyrobeno zvysoce kvalitní ocel, nabízejívýjimečná ostrost, trvanlivost a odolnost proti korozi, ideální pro kuchaře a milovníky sushi.
Filtry
Filtry
4 produkty
Sujihiki / filetovací nůž na maso, sushi a sashimi – japonský styl, čepel z nerezové oceli a rukojeť z olivového dřeva
Prodejní cena327,67 lei
Běžná cena444,99 lei
Hikari Yanagiba – Damaškový nůž na sushi s rukojetí Belle Pakkawood, příprava syrového masa
Prodejní cena597,53 lei
Běžná cena699,99 lei
Nůž Hikari Sujihiki – damašková čepel, rukojeť z pakkawoodu, na krájení a porcování masa a ryb
Prodejní cena578,73 lei
Běžná cena699,99 lei
Krájecí Nůž Hikari – Prémiová Měděná Damašková Čepel s Ergonomickou Rukojetí z Měděné Pryskyřice pro Krájení Drůbeže
Prodejní cena1.187,32 lei
Běžná cena1.599,99 lei










