Rybí nože

Rybí nože

Hikari Knife nabízí prémiový výběr japonských rybářských nožů, včetně Sujihiki a Yanagiba, odborně vyrobených z vysoce kvalitních materiálů, jako je damašková ocel a ocel VG-10. Díky dlouhým, štíhlým čepelím jsou tyto profesionální nože ideální pro krájení sushi nebo sashimi a zajišťují hladké a přesné řezy a snadné filetování s bezkonkurenční odolností.

Filtry

Filtry
Seřadit podle:

4 produkty

Ušetřete 117,32 lei
Sujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - HikariSujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - Hikari
Ušetřete 102,46 lei
Hikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - HikariHikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - Hikari
Ušetřete 121,26 lei
Hikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - HikariHikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - Hikari
Ušetřete 412,67 lei
slicer / slaugther knife with black and copper damascus blade on a white backgroundA person slicing salmon on a wooden cutting board with a Damascus and copper slicer-slaughter knife.