Rybí nože
Hikari Knife nabízí prémiový výběr japonských rybářských nožů, včetně Sujihiki a Yanagiba, odborně vyrobených z vysoce kvalitních materiálů, jako je damašková ocel a ocel VG-10. Díky dlouhým, štíhlým čepelím jsou tyto profesionální nože ideální pro krájení sushi nebo sashimi a zajišťují hladké a přesné řezy a snadné filetování s bezkonkurenční odolností.
Filtry
Filtry
3 produktů
Sujihiki / filetovací nůž na maso, sushi a sashimi – japonský styl, čepel z nerezové oceli a rukojeť z olivového dřeva
Prodejní cena294,99 lei
Běžná cena444,99 lei
Hikari Yanagiba – Damaškový nůž na sushi s rukojetí Belle Pakkawood, příprava syrového masa
Prodejní cena574,99 lei
Běžná cena699,99 lei
Nůž Hikari Sujihiki – damašková čepel, rukojeť z pakkawoodu, na krájení a porcování masa a ryb
Prodejní cena569,99 lei
Běžná cena699,99 lei