Rybí nože

Hikari Knife nabízí prémiový výběr japonských rybářských nožů, včetně Sujihiki a Yanagiba, odborně vyrobených z vysoce kvalitních materiálů, jako je damašková ocel a ocel VG-10. Díky dlouhým, štíhlým čepelím jsou tyto profesionální nože ideální pro krájení sushi nebo sashimi a zajišťují hladké a přesné řezy a snadné filetování s bezkonkurenční odolností.

Filtry

Filtry
Seřadit podle:

3 produktů

Ušetřete 150,00 lei
Sujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - HikariSujihiki / Fillet Knife for Meat, Sushi and Sashimi – Japanese-Style, Stainless Steel Blade and Olive Wood Handle - Hikari
Ušetřete 125,00 lei
Hikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - HikariHikari Yanagiba – Damascus Sushi Knife with Belle Pakkawood Handle, Raw Meat Preparation - Hikari
Ušetřete 130,00 lei
Hikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - HikariHikari Sujihiki Knife – Damascus Blade, Pakkawood handle, for Slicing and Butchering Meat & Fish - Hikari