Precision Boning Knives for Meat & Fish – Hikari Collection

Vykosťovací nože

Vykosťovací nože

Profesionální vykosťovací nožejsou nezbytné propřesné odstraňování kostíz masa, drůbeže a ryb. Obsahujeostrá jako břitva, úzká čepel, zajišťujísnadné vykostění, ořezávání a filetováníUrčeno promaximální přesnost, hladce kloužou skrzvazy a pojivová tkáňTen/Ta/Tonejlepší volbaprokuchaři, řezníci a domácí kuchaři, doručováníčisté a efektivní řezypokaždé.Vykosťovací nožejsou určeny k prácikolem kostí, neprořezává je.

Filtry

Filtry
Seřadit podle:

5 produktů

Ušetřete 90,06 lei
Nůž Honesuki / Vykosťovací nůž – vysoce uhlíková nerezová ocel, ergonomická rukojeť z růžového dřeva pro odstraňování kostí - HikariNůž Honesuki / Vykosťovací nůž – vysoce uhlíková nerezová ocel, ergonomická rukojeť z růžového dřeva pro odstraňování kostí - Hikari
Ušetřete 136,08 lei
Premium Boning Knife, Hikari –  Filleting Knife for Meat and Fish, Damascus Steel and Pakkawood Handle, Honesuki - HikariPremium Boning Knife, Hikari –  Filleting Knife for Meat and Fish, Damascus Steel and Pakkawood Handle, Honesuki - Hikari
Ušetřete 88,00 lei
Professional Boning Knife, Hikari – Filleting & Carving Knife for Meat and Fish, Damascus Steel Blade, Honesuki - HikariProfessional Boning Knife, Hikari – Filleting & Carving Knife for Meat and Fish, Damascus Steel Blade, Honesuki - Hikari
Ušetřete 120,02 lei
Professional Fillet Knife, Hikari – Titanium Coating 440C Stainless Steel Blade, G10 Handle for Filleting Fish and Boning Meat - HikariProfessional Fillet Knife, Hikari – Titanium Coating 440C Stainless Steel Blade, G10 Handle for Filleting Fish and Boning Meat - Hikari
Ušetřete 93,24 lei
Vykosťovací nůž, Hikari – přesné filetování ryb a masa s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva - HikariVykosťovací nůž, Hikari – přesné filetování ryb a masa s čepelí z damaškové oceli VG-10 a rukojetí z olivového dřeva - Hikari